Over ons

Hoi! Wij zijn Iris van Beusekom (28) en Michael Pieterse (31). We wonen in een ruime eengezinswoning in Hazerswoude-Rijndijk, Zuid-Holland. Michael werkt als kok in een woonvoorziening in Hoofddorp. Iris werkt als content manager voor een overheidsorganisatie. We zijn inmiddels bijna tien jaar samen, en delen naast onze liefde voor elkaar ook onze liefde voor katten.

Onze liefde voor Maine Coons is begonnen met King, onze eerste Maine Coon. Al gauw merkten we hoe fijn we het vonden om katten om ons heen te hebben. We werden verliefd op raskatten, en met name de Maine Coon trok ons erg aan. Nadat we een aantal shows hadden bezocht wisten we het al snel: wij willen een bijdrage leveren aan dit prachtige ras.

We zijn ons vanaf dat moment gaan verdiepen wat fokken zou betekenen, omdat dit natuurlijk een grote verantwoordelijkheid is. Gezondheid van onze katten is altijd prioriteit nummer 1 geweest. Inmiddels is onze kattenfamilie gegroeid en hebben we met veel plezier onze eerste nestjes kittens gehad in 2021.

Ons thuis

Al onze katten en kittens zijn onderdeel van ons dagelijks leven. De kittens groeien dus op in een warme, huiselijke omgeving. Alle ruimtes in ons huis zijn toegankelijk voor onze katten. We hebben ook een grote afgezette tuin waar ze graag hun tijd doorbrengen. Achter ons huis loop je direct de polder in, dus het is ook altijd lekker rustig. De meeste katten vertoeven graag in de tuin.

We overladen onze katten met zoveel mogelijk aandacht, speeltijd en knuffels. Ook verzorging (denk bijvoorbeeld aan de vacht en nagels) is inmiddels een echte hobby voor ons geworden. En ook bezoeken we regelmatig een kattenshow met onze eigen katten. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb